Welcome to Inkbunny...
Allowed ratings
To view member-only content, create an account. ( Hide )
Inkbunny

Network issues may be affecting some people

Hi everyone

Our server is running at a only 10% of maximum load, even at peak hours, and the site works perfectly fine for most people. But some people are reporting slow access today.

Quite likely there is an issue on the network somewhere (maybe a link between the EU and the US?) that is affecting some users. Hopefully the issue will resolve itself but it is not something we have control over.

Thanks

IB
Viewed: 112 times
Added: 5 years, 2 months ago
 
Quilmeleon
5 years, 2 months ago
Its affecting multiple sites
fluffdance
5 years, 2 months ago
Looking into it...
Ainoko
5 years, 2 months ago
IB is running painfully slow for me, some pages are taking up to 30 minutes to fully load if ever
MystBunny
5 years, 2 months ago
Must have something to do with our area of the country then
Ainoko
5 years, 2 months ago
Possible
LeonHunter
5 years, 2 months ago
I've been intermittently on site for the last 12 hours. I am in Australia, which means my traffic would go via the US to get to Europe.

I have not experienced any problems such as those described by FoxieBear. If there is an issue it is likely localized to a specific peering connection.
Flygon
5 years, 2 months ago
Europe, Australia's kryptonite.

No wonder all the convicts got sent here!
Shokuji
5 years, 2 months ago
I blame the NSA. :B
Norithics
5 years, 2 months ago
THANKS, Obama!
Charliemon
5 years, 2 months ago
your special
Norithics
5 years, 2 months ago
My special. Got it.
InaasgaEl
5 years, 2 months ago
It was running slowly for me earlier today, about three or four hours ago.  Pages would load but they would take upwards of five minutes.  
phyrexfirestorm
5 years, 2 months ago
So far, the only speed issues encountered are over 3G (for me, anyway), making a 780kb download take roughly 8 minutes to complete.
If accessed by wifi or LAN, this is no issue for me.

On the other hand, i HAVE noticed that if i save a picture by phone, it can take up to 7 tries for it to successfully complete. It may just be my phone (android OS), but i felt it would be worth a note in case it isnt just me.
midnight66
5 years, 2 months ago
it happened to me, white brakening bug on DeviantART.
Xanthe
5 years, 2 months ago
Everythings been running perfectly here in England. o3o
Epsilion
5 years, 2 months ago
It was slow for me all day yesterday (southeast US here) but seems to have cleared up now. Must've been a faulty router/switch, because there was quite a bit of packet loss :|
ButtercupSaiyan
5 years, 2 months ago
I haven't noticed anything on my end.
CanisCanine
5 years, 2 months ago
Seems fine to me...

I'm in the UK
EvilLugiaXD
5 years, 1 month ago
I can't submit art anymore.
New Comment:
Move reply box to top
Log in or create an account to comment.